Over ons

”Wij zijn trots op ons bedrijf en onze mensen!”

Vakmanschap met oog voor Detail

We zijn een uitgebalanceerd team van specialisten

Historie
Aannemersbedrijf Veldman Pouw te Abcoude vindt zijn oorsprong bijna 100 jaar geleden in een  timmerbedrijf uit de Haarlemmermeer. Inmiddels centraal gevestigd in Abcoude waar wij vanuit ons kantoor en werkplaats werken aan een ruime diversiteit aan projecten in de regio Abcoude – Amsterdam.

Medewerkers
Met een vast team van 16 timmerlieden en kantoormedewerkers werken wij dagelijks aan lopende werken. Onze timmerlieden zijn geschoold en voorzien van diverse vakdiploma’s en certificaten.

Ervaring en Werkzaamheden
Door onze jarenlange ervaring, gekwalificeerde timmerlieden en vaste hoogwaardige onderaannemers zijn wij voor u inzetbaar in een ruim scala aan bouwprojecten.
Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning in Abcoude, dakopbouw in Amsterdam, een verbouwing in Amstelveen, een aanbouw in Ouderkerk aan de Amstel of de restauratie van een oude gasfabriek in Amsterdam: wij hebben de kennis in huis voeren alle projecten uit van A tot Z waarbij uw wens onze uitdaging is!

Bouwen Nederland en BouwGarant
Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland en gecertificeerd als BouwGarant-aannemer. Door te kiezen voor Veldman Pouw als Bouw-Garant aannemer kunt u er vanuit gaan dat u werkt met een aannemer die voldoet aan een reeks van kwaliteitseisen en kwaliteitstoetsen. Wij beschikken over de juiste diploma’s en verzekeringen en kunnen u als bouwgarant-aannemer tevens de bouwgarant garantie aanbieden. Meer informatie hierover vindt u op de website www.Bouwgarant.nl

Erkend Leerbedrijf
Wij zijn een Volandis erkend leerbedrijf en gecertificeerd door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB), wat inhoudt dat wij aan diverse criteria voldoen om een leerling te mogen opleiden. Wij hebben gediplomeerde leermeesters in dienst, leiden timmerlieden op en voorzien in praktijkervaring voor verschillende opleidingsniveaus.