Activiteiten

”Wij vertellen u graag waar we u mee van dienst kunnen zijn”

Nieuwbouw

Verbouw

Renovatie

Bedrijven

Nieuwbouw

U heeft een kavel aangekocht of bent in het bezit van een verouderde woning? Wij denken graag met u mee bij de realisatie van uw droomhuis! Vanaf de eerste tekening, de haalbaarheidsraming, de vergunningsaanvraag tot en met de eindoplevering. Wij zijn in staat het gehele bouwtraject van A tot Z uit te voeren. Wij doen dit desgewenst vanuit bouwteam of aanbesteding. Met onze ervaring en vaste onderaannemers zijn wij in staat uw woning geheel onder architectuur te bouwen.

Verbouw

Ook voor uw verbouwing bent u bij Veldman Pouw aan het juiste adres. Van enkel een aanbouw of dakopbouw tot het moderniseren van uw gehele woning. Wij zijn hierin uw betrouwbare partner met aantoonbare ervaring. Ook kunnen wij u adviseren in het verduurzamen en energiezuiniger maken van uw woning.

Renovatie

Wilt u een oud pand of monument moderniseren met behoud van de authentieke kenmerken? Wij voeren de renovatie vakkundig voor u uit. Of het nu gaat om het volledig intern wijzigen, een herbestemming of het vervangen van de gevelkozijnen. Wij hebben hiervoor de juiste kennis, kunde en ervaring in huis!

Bedrijven

Diverse zakelijke opdrachtgevers zoals vastgoed beleggers, overheden en scholen vinden aanhoudend hun weg naar Veldman Pouw. Door nauwe samenwerking, korte lijnen, vaste afspraken en mooie resultaten weten wij deze partijen te binden. Wij vinden duurzame contacten belangrijk. Daarom zorgen wij er voor dat wij onze relaties voorzien van de continuïteit die zij door het terugkerende vertrouwen in ons verdienen. Wij bouwen naast tastbaar resultaat dus ook aan relaties!